thumbnail
25
okt

Hoe we de winter tegemoet gaan!


Oktober woonmaand #2

Afgelopen maand stond in het teken van interieur. Het is de maand om los te gaan op je interieur! Dat geldt eigenlijk voor alle herfstmaanden. We leven meer binnen en dan wil je het vanzelf gezelliger maken. Dit door middel van een lekker glas wijn of biertje maar vooral door vele kaarsen, plaids, kussens, de open haard en een heerlijk warm tapijt bij de bank!

Hoe gaan we de winter tegemoet?
Industrieel, is wat het allang volhoudt! Stoer en robuust maar ook speels en creatief. We mixen van alles en nog wat om het geheel spannend te maken.
Maak het industriële sfeertje meer persoonlijk door er je eigen draai aan te geven, voeg bijvoorbeeld een (faux) fur kleedje, een gouden vaas of een fluwelen kussentje toe aan het robuuste hout en het stoere staal. Het voegt wat zachtheid en glamour toe aan het ruwe.

IMG_0009

Bron: pinterest

Gebruik donkere tinten, zodat het geheel wat knusser wordt. Grijs doet het nog altijd goed, maar we zien wel dat er wat kleur aan is toegevoegd. Vergrijsd groen en blauw maar ook het oud roze zien we terug, zoals de trend kleur heart wood, deze kleur staat voor veiligheid en geborgenheid, dit gevoel wil je ongetwijfeld in je eigen interieur oproepen. Andere kleuren die gebruikt worden zijn ook niet al te fel, denk aan bordeaux rood of oker geel. Dus iets meer kleur maar toch rustig.

Wat het botanische trendje betreft, de planten blijven aanhouden. Hoe meer hoe beter! Maak groepjes met verschillende planten, grote bladeren, kleine planten en hangplantjes. Hoe meer groen hoe beter!

IMG_0006

Bron: Pinterest