thumbnail
06
sep

Urban Jungle, de kracht van de natuur!

Een stijlvol interieur heeft voor iedereen een unieke look en een andere betekenis. De een houdt meer van industrieel, terwijl een ander weer voor landelijk gaat. Op het moment bent ik helemaal gek op de urban jungle look!! Deze look is er al een tijdje, maar is wellicht nog niet duidelijk voor iedereen. Ik ga jullie in dit blog hier meer over vertellen.

Urban Jungle, letterlijk stedelijk en oerwoud. Doordat we altijd druk aan het werk zijn en we ons vaak in een stedelijke omgeving bevinden, verlangen we toch wel een beetje naar de natuur. Dus halen we deze in huis! Ook bij bedrijven heeft groen zijn herintrede gemaakt.

Hoe passen we deze stijl toe? Urban jungle haal je gemakkelijk in huis. Je kunt met een paar kleine details al deze stijl realiseren, maar je kunt het ook zo extreem maken als dat je zelf wil!

Denk aan mosgroene, aardse en donkergrijze tinten, houten en metalen materialen en meubels. Planten, veel planten!! Combineer grote met kleine, om zo een gaaf effect te krijgen. Hangplanten zijn ook zeer geschikt. Vazen, potjes, posters maar vergeet voor de rieten draadmanden of karpetten niet!

 

Hiermee heb je zo jou interieur helemaal botanisch!