blurryfoto

Maak kennis met MC-ID

MC-ID is het styling- en ontwerpbureau van (interieur)styliste Milou Cox. MC-ID is al jaren succesvol in het verlenen van professioneel en onafhankelijk interieurontwerp en -advies aan particulieren en bedrijven, het inrichten van etalages en het stylen van winkels.

Interieurstyling toegankelijk maken voor iedereen, dat is het doel van MC-ID. Advies over uw interieur of een eigen ontwerp hoeft niet duur te zijn. MC-ID komt, geheel gratis én vrijblijvend, bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een ontwerp te maken. Wilt u toch liever wat anders? Geen probleem! De eerste kennismaking is vrijblijvend en flexibel; samen stemmen wij uw wensen en ideeën af, zodat het ontwerp voor u voelt als thuiskomen!

De passie van MC-ID
Interieurstyling; een vlak waar nog ontzettend veel moois te creëren is! Als eigenaresse van MC-ID vind ik het altijd ontzettend zonde als niet het beste uit iedere ruimte wordt gehaald. Ik haal voldoening uit mijn vak als ik weer een opdrachtgever gelukkig heb gemaakt door hun ‘thuis’ te creëren. Vaak denkt men dat interieurstyling gepaard gaat met hoge budgetten en investeringen, maar als ervaren styliste kan ik met elke ruimte, elk budget en elke wensen uit de voeten. Geen zorgen, ook voor ú is interieurstyling mogelijk!

Wilt u ook thuiskomen en u écht thuis voelen, de warmte van uw interieur ervaren en de sfeer en stijl beleven van uw inrichting, wat volledig geïnspireerd en gebaseerd is op uw wensen en persoonlijke smaak? Ik ga graag samen met u aan de slag! Laten we samen wat moois creëren…

Liefs, Milou

girl

Wat kunt u verwachten van MC-ID?

kleine woonkamer

Daadkracht

Het vermogen om snel en goed de gemaakte plannen uit te kunnen voeren. Oog voor detail, focus op het eindresultaat!

tafel

Efficiëntie

Zo veel mogelijk bereiken met zo min mogelijk middelen; interieurstyling voor iedereen.

vaas rond

Inspirerend

Motiveren, enthousiasmeren en u meenemen in de creativiteit; MC-ID barst van de inspiratie en ideeën voor uw interieur.

kleine woonkamer2

Enthousiasme

Niet alleen de plannen, maar ook de uitvoering! Volledige begeleiding en ontzorging, van plan tot aankoop en afstemming met andere partijen.

Facebook

MC-ID is ook actief op Facebook. Bezoek snel onze pagina voor inspiratie, leuke acties en recent opgeleverde projecten.

iphone-hand-2

Ik ben snel bereikbaar!
Velden met een * zijn verplicht

Contact info

Milou Cox
Telefoon: 06 2889 1479
Email: info@mc-id.nl
Facebook: MC-ID

Copyright ©  MC-ID | Design and creation by Appart | Algemene Voorwaarden