thumbnail
19
jul

Wat zegt jou gekozen interieurstijl over je persoonlijkheid?

Klassiek
Hou je van een klassieke inrichting dat is de kans groot dat je trouw bent aan jezelf. Je bent traditioneel en elegant. Tradities en familie zijn belangrijk voor je. In je vrije tijd ben je graag in de natuur. Daarnaast heb je interesse in geschiedenis, cultuur en politiek. Je houdt van interieurs die met liefde zijn ingericht. Persoonlijke foto’s zijn voor jou belangrijk!
Modern
Georganiseerd en opgeruimd zijn woorden die bij jou passen! Je weet de leiding te nemen en je kan elke situatie de juiste kant op sturen. Je bent ambitieus en houdt van rust en routine in het leven. Je aarzelt niet om een miskoop te doen en probeert graag nieuwe dingen. Je wilt absoluut niet een interieur dat lijkt op die van een ander! Ook is de kans groot dat er designitems te vinden zijn binnen jou interieur.

Scandinavisch
Je vertoont raakvlakken met de persoonlijkheid die bij een modern interieur past, maar warmte en gezelligheid zijn voor jou heel belangrijk. Je bent sociaal en hartelijk. Je richt een ruimte in naar niet alleen smaak, maar je let er ook op dat het praktisch is!
Je bent gefocust, levendig en je wilt graag een creatief interieur dat bij jou past!

Landelijk
Je bent gastvrij, sociaal en een echt natuurmens. Je beschikt over groene vingers dus waarschijnlijk ligt jou tuin er ook prachtig bij. Gezelligheid, familie en vrienden staan bij jou voorop. Je besteedt dan ook graag veel tijd aan je sociale leven. Je nodigt graag mensen uit om te blijven eten. Dan schotel je ze graag een Bourgondische maaltijd voor. Het liefst serveer je dit op je mooiste servies.

Industrieel
Je bent een relaxed persoon! Sociaal en hebt graag vrienden om je heen. Je houdt van een gezellige sfeer en je zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen in jou huis. Jou huis is je comfortzone en daar ben je het liefst.

Bohemian
Plannen en regels volgens laat je liever aan anderen over, jij ziet het liever allemaal wel gebeuren en laat het op je af komen; go with the flow! Zorgeloos, speels en een vrije geest. Je reist graag, bent creatief en chaotisch maar die chaos in je huis kun jij prima aan!