thumbnail
13
dec

2017 volwassen en Avant garde!

 


2017 volwassen en Avant garde!

Pastel en poeder tinten zijn na dit jaar passé. Het is echt over met de liefelijke touch in het interieur.
Ik heb het al eens eerder genoemd maar nu is het zeker, aan de koper trend komt nu definitief een einde.

Het lieve en zachte maakt plaats voor warm en donker. Bruin en terra cotta zijn tinten die passen bij deze warme uitstraling. Ook komt bij deze warme trend groen erg goed over, dus planten in huis, maar ook groene objecten! En met een groene wand scoor je helemaal mee!

Koper maakt plaats voor messing, brons, goud en ook gekleurd natuursteen gaan we meer terug zien in 2017! Deze metallic tinten kun je subtiel toepassen, zoals bijvoorbeeld een kandelaar, etagère of een Fotolijstje.

Dus meer glamour en luxe!
Zachte materialen zoals fluweel op banken en fauteuils, bont, stoffen met dessins zoals grafische, etnische en ook de natuur geïnspireerde prints.
Kamerhoge gedessineerde gordijnen maar ook kamerhoge tropische planten en grote karpetten.
Nooit genoeg glanzende kussentjes, plaids, sfeerlicht en een plateau vol met kaarsen. Kun je je al een voorstelling maken? Wauw!

Naar mijn mening is dit een reactie op de crisis en hierdoor mindere tijden de afgelopen jaren, we krabbelen er langzaam maar zeker weer bovenop! Dus we willen nu meer ontspannen, feesten en genieten en niet alleen maar werken! Kom maar op met dat luxe leventje!

 

De kleur Noordzee van l'authentique past hier perfect bij!

De kleur Noordzee van l’authentique past hier perfect bij!