thumbnail
11
feb

Stalen deuren

 

Stalen deuren zijn op het moment hotter dan hot. Van trendy, hippe bars tot bij je buurman om de hoek, we komen ze overal tegen. Ook ik ben helemaal fan van deze gave trend! Die wil je toch direct in huis halen?

Ik heb al vele ontwerpen gemaakt, van roomdividers tot zelfs douchewanden.. Zorg wel dat het profiel aan de droge kant zit, anders is het schoonmaken zo’n lastige klus!

Wist je trouwens dat het staal in veel verschillende kleuren kan? Hierdoor krijgen ze een hele andere look en mede daardoor komen ze goed tot hun recht in eigenlijk ieder interieur.

Als je tips of advies kan gebruiken hoor ik het graag! Ook maar ik gratis een werktekening voor je! 

Bij deze mijn 5 favorieten op een rijtje:

#1 – Raamwerk, op deze manier lijkt de eetkamer een stuk ruimtelijker en geeft een heerlijke sfeer door het contact met de mooie gang!

  

#2 – Douchewand, zoals ik al zei let erop dat het profiel aan de buitenkant zit! Deze douchewand geeft iedere badkamer een gave en stoere uitstraling.

  

#3 – Enkele deur, gewoon heel gaaf! Geeft je huis meteen een hippe stoere uitstraling. Deze deur is een ontwerp van Kabaz, heeft een luxueuze look, dit ontwerp past geweldig binnen de metropolitan stijl.

  

#4 – Roomdivider, ideaal om een grote ruimte iets te doorbreken of om je zitgedeelte iets af te  schermen, zonder dat je het contact met de rest van de ruimte verliest!   

#5 – Dubbele schuifdeur, een ideale manier om de aanbouw, serre of eetkamer mee af te scheiden. Apart maar ook weer het contact.